Terve

Jokainen koulua käynyt tietää, että opiskelu voi joskus olla hyvinkin raskasta ja motivaatiota koettelevaa. Myös minä olen pannut saman merkille.

Siksi perustinkin tämän blogin, jossa penetroidutaan syvälle aiheeseen ja etsitään vastausta siihen, miten onnistut opinnoissasi.

Laudatur.net on lukiolaisille suunnattu, mutta kaikille opiskelijoille sopiva verkkosivu. Sivua ylläpitää alan ammattilainen eli toisen vuoden lukio-opiskelija Keski-Suomesta. 

Jos olet opiskelija ja haluat vähentää stressiä, korottaa arvosanojasi, pitää yllä opiskelumotivaatiota, saada laudatureita ylioppilaskirjoituksissa, päntätä vähemmän, mutta tehokkaammin tai saada kesätyöpaikan ja korjata rahatilanteesi, olet oikeassa paikassa!

Laudatur.netin kaksi pääfokusta ovatkin:

Opiskelu tehokkaasti ja oikeita tekniikoita käyttäen sekä motivaation ylläpitäminen

Kello on yksi yöllä, koeviikko alkaa huomenna, sinulla on viisi koetta, joihin olet lukenut yhtä paljon kuin ateisti Raamattua. Ajattelet: tähän on oltava helpompikin keino!

Varaudu tajunnan räjäytykseen. Opiskelun ei tarvitse olla stressaavaa ja vaikeaa. 

Tässä kategoriassa opit, miten voit tehostaa oppimistasi ja vähentää siihen käytettyä aikaa. Kerron sinulle kaiken oikeasta opiskeluympäristöstä oikeisiin opiskelutekniikoihin. Jos et ole kuullutkaan Pomodorosta tai Feynman-tekniikasta, niin ei hätää, kaikki selviää pian.

Aloita vaikka näistä artikkeleista:

Kesätyöpaikan saaminen ja oman talouden hoitaminen

Moni opiskelija odottaa kesälomaa innolla. Kaksi ja puoli kuukautta pelkkää suvea ja suloa. Mutta mitä tuona aikana pitäisi tehdä? Töitäkö? Miten? Tuhat muuta ”ahkeraa ja reipasta” opiskelijaa haluaa juuri samaan lähikauppaan kuin sinäkin, mutta miten juuri sinä erotut joukosta?

Kuten jo varmaan otsikostakin arvasit, tästä kategoriasta opit, miten erotut eduksesi kesätöitä hakiessa, saat rahatilanteesi kuntoon ja pidät sen kunnossa. Täältä saat kaiken tarvittavan tiedon onnistuneeseen kesälomaan.

Tässä kategoriassa ei ole vielä sisältöä, mutta pysy kuulolla, sitä tulee tuota pikaa 🙂


Koska blogini on melko uusi, sisältöä ei vielä ole valtavasti, mutta sitä tulee tasaisella tahdilla. Jotta saat sivustosta kaiken hyödyn irti ja tiedät, milloin olen julkaissut uuden kirjoituksen, seuraathan minua Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa:

Facebook

Twitter

Instagram

Näissä julkaisen paljon hyödyllistä ja uutta tietoa, jota et täältä löydä. Näissä kanavissa voit myös milloin tahansa ottaa yhteyttä, jos sinulla yhtään kysymyksiä tai epäselvyyksiä. Otan myös mielelläni palautetta vastaan. Sitä varten sosiaalinen media on.


Opinnot ovat elämäsi antoisinta aikaa. Ota niistä kaikki irti!

Ja kuten kuuluisa japanilainen ohjaaja ja näyttelijä sen sanoi:

You’re an idiot. Study harder
– Hideaki Anno